SEO Оптимизация на старници

SEO Оптимизация

Когато потребителите търсят вашата марка, може ли тя да бъде намерена? Независимо дали клиентите ви сърфират в мрежата от офиса си, във влака или седят у дома на дивана – искаме Вие да сте марката, която те виждат. Това са хора, които търсят, а не компютри, тези хора са вашите клиенти. Нашият екип състоящ се от опитни експерти в областта на SEO индустрията, ще изработи персонализирана стратегия за оптимизиране на търсачките, фокусирана върху това да помогне на вашата марка да печели видимост, като същевременно ще помогне на клиентите да намерят точно това, от което се нуждаят, в точния момент.

Преди Криейтив Маркетинг да предприеме действия по оптимизирането на уеб сайта ви, ще бъде извършен одит на същия този уеб сайт.

Ще се съсредоточим върху съществуващото ви съдържание и вашето настоящо присъствие в мрежата. Криейтив Маркетинг анализира вече извършената работа и определя точките за подобрение. Ние създаваме пълен план за действие, който ще позволи на уеб сайта Ви да има по-голям шанс за успех.

Всеки случай е уникален и ще отделим време, за да научим повече за вашата, марка, бизнес, индустрия за да предложим стратегия за оптимизация на търсачките, която да отговаря на вашите нужди

PPC и Google ads реклама

Какво е реклама за заплащане на кликване (PPC)? PPC рекламите се показват на ключови места в мрежата, като Googlе, Facebook, Instagram и други. PPC рекламите могат да се използват за насочване към правилните клиенти, в точното време. Това е един от най-лесните начини да се насочите към потенциалните си клиенти директно онлайн. Използвайки PPC, можете да привличате потоци от клиенти към вашия уеб сайт, които се интересуват от вашия продукт или услуга. Благодарение на високата си видимост рекламите с плащане на кликване (PPC) са ефективни за задвижване на уеб трафика, превръщането на посетителите в клиенти и постигането на други важни продажбени цели.

Ние се уверяваме, че насочването ви по ключови думи е перфектно във всяка една от вашите рекламни кампании. Показването на рекламите на целевия ви пазар ще направи бюджета ви по-ефективен. Интелигентната PPC реклама ще ви изведе пред конкурентите ви. Можем да ви помогнем да извлечете максимума от вашия онлайн маркетинг.

Увеличете растежа във вашата компания с нашите изпитани PPC стратегии, които постоянно увеличават приходите.

Маркетинг в социалните мрежи, Facebook реклама, Instagram реклама

Маркетинг в социалните мрежи

С развитие на социалните медии бизнеса взаимодейства със своите потребители на съвсем ново ниво. Маркетингът вече не е еднопосочна улица. Интересите и поведението на потребителите винаги се променят и възможността да достигнете до вашата аудитория в реално време, за да разберете по-добре техните желания, нужди и мисли е безценна.

Ние проектираме, създаваме и управляваме напълно интегрирани социални медийни кампании за малки, средни и големи предприятия с възможност за анализ, наблюдение и оптимизиране на присъствието и репутацията на марката онлайн.

Най-голямата полза от използването на платена реклама в социалните медии е, че тя ще позволи на бизнеса ви по-голям обхват. Това означава, че когато се извърши правилно, повече потенциални клиенти и потребители могат да бъдат запознати с вашия бизнес, марка или продукт. Следователно изборът на подходяща платформа или комбинация от платформи, за да достигнете до клиентите си и да предадете съобщението на вашата марка, е важно решение за вашата организация. Тъй като почти всички услуги за социални медии предлагат опции за платена реклама, оценяването на пригодността, както и възвращаемостта на инвестициите в рекламата в социалните медии зависи не само от вашата индустрия, но и от вашата уникална бизнес ситуация и конкретни цели.

Като вземем предвид специфичните бизнес цели на вашата организация, можем да помогнем за съставянето на персонализирана стратегия за социални медии за вашата марка на японския пазар.
Социалните медии могат да предоставят множество полезни данни за вашия бизнес. Въпреки това, проблемът, с който се сблъскват много бизнеси, е анализ на това изобилие от данни.

Ние ви помагаме да изберете показателите, които ще позволят на вашия лидерски екип да взема информирани и стратегически решения в допълнение към това да ви помогне да разберете как да интерпретирате и използвате вашите данни от социалните медии, за да постигнете резултати.

Видео маркетинг - youtube, vbox7 реклама

Видео Маркетинг

Видеата представляват 80% от целия интернет трафик и всяка година потреблението на видеа за мобилни устройства се увеличава със 100%. Средно потребителите споделят видеа с 1200% повече от комбинираните връзки и текстови публикации.

Все още ли смятате, че можете да се конкурирате без видео? За да поддържате конкурентно предимство, трябва да осигурите по-добра видимост на марката си, като включите видеото като част от маркетинговата си стратегия.

Видео съдържанието е толкова лесно за гледане, колкото и за споделяне в социални медии или вграждане в целева страница. Може да предаде сложна информация във визуално завладяващ и изключително забавен формат.

В Криейтив Маркетинг използваме видео на всеки етап от фунията за продажби, защото това е най-ефективният и ефикасен начин за предаване на съобщения, илюстриране на сложни идеи, заинтригуване на клиенти и оживяване на вашата марка.

Използвайте силата и обхвата на видеото, за да увеличите ангажираността на потребителите към вашата марка.

Изработка на уеб сайт и онлайн магазини

Изграждане на уебсайт

Вашият уеб сайт е дигиталното лице на вашата марка и вашия бизнес. С Криейтив Маркетинг уеб дизайн, вашият бизнес не само ще изглежда професионален и привлекателен, но също така ще имате възможността да привлечете и ангажирате повече потенциални клиенти, а това от своя страна ще помогне на бизнеса ви да расте и успее.

Страхотният дизайн на уеб сайтa Ви е един от най-важните фактори в съвременния дигитален пазар и виртуална икономика. Вашият уеб сайт не е просто необходимият инструмент, който седи на WWW - това е машина, която може да работи за вас ден и нощ, за да ви донесе повече продажби, приходи и по-добра комуникация с вашите клиенти
Нашите услуги за уеб дизайн значително ще подобрят присъствието на вашия бизнес в Интернет.

Ние от Криейтив Маркетинг не таксуваме за консултация. Защо не ни се обадите днес, за да разберем какво можем да направим за вас?
Ако се опитвате да привлечете повече клиенти, обадете ни се днес на +359 876 982 885. Не само можем да ви помогнем с вашия уеб дизайн, но също така можем да ви помогнем да установите много ефективни стратегии за онлайн маркетинг, които да ви помогнат да разширите клиентската си база още по-бързо.

Изгработка на лого, флаери, визитки, тениски - Графичен дизайн

Графичен дизайн

Използването на дизайн за печат за вашата марка може да е старомодно, но все още е необходимо разнообразие във вашите маркетингови планове.Въпреки че някои бизнеси може да успеят да се разминат само с онлайн реклама, по-традиционните бизнес модели все още изискват известно внимание към по-традиционната реклама. Независимо дали това означава да побликувате реклама във вашия местен вестник или да разпечатате брошури, които да изпращате по пощата до потенциалните си клиенти, важно е да предприемете правилните стъпки и да харчите парите си разумно.

Дизайн на лого


От съществено значение за всеки бизнес днес е логото.То казва много за вашата компания. Правилният дизайн на логото върви ръка за ръка с вашите усилия за брандиране, като дава на клиентите представа за това с което се отличава вашата компания. Когато потенциалните купувачи видят логото на вашата компания, те започват да формират в главата си представа за това с което се откроява вашата компания. Ако се предполага, че сте професионална адвокатска кантора, може да искате просто и ясно лого, което показва, че имате предвид бизнеса. Като алтернатива, ако отваряте кафене с хип-хоп или арт стил, ще искате нещо по-цветно и артистично. Трябва да запомните самоличността си и да я предадете на клиента.

Визитки


Някои специалисти по продажбите и съвременните собственици на бизнес са подложени на фалшивото разбиране, че визитните карти са остарял метод на реклама. В действителност това не може да бъде по-далеч от истината. Вероятно се срещате с много хора всеки ден,наличието на визитка във вас може да ви даде нова преднина в рекламата на вашата фирма. Разбира се, вярно е, че много хора просто изхвърлят скучни визитки. Ето защо трябва да се съсредоточите върху създаването на уникален и ангажиращ дизайн на визитни картички, който Creative Marketing ще направи за вас.

Брошури и каталози


Този метод на печат дизайн на реклама може да бъде страхотен, ако се опитвате да достигнете до определен тип потребители, които знаете, че посещават определено място. Просто поставете брошурите си там и те ще ги виждат всеки ден. Дизайнът на брошури и каталози ви позволяват да представите вашата компания по начин, който е лесно разбираем и привлича вниманието на вашата аудитория.

Дигитален печат на тениски


Този метод на работа е чудесен,защото при него крайният потребител,обличайки тениската се превръща в ходеща реклама на вашата фирма или кампания.Ние предлагаме висококачествен дигитален печат върху всякакви цветове тениски.Използваме най-новите машини от най-висок клас на пазара с изключително качество на изображението и постоянство при печат.
Въпреки че интернет маркетингът може да поеме като доминираща сила в индустрията днес, все още има известна нужда от печатна реклама. Независимо дали сте семеен бизнес, който обслужва определена област, или установите, че търсите разширяване на нова територия и се нуждаете от местно излагане, по-традиционната реклама може да измине дълъг път. Не забравяйте, че въпреки че интернет маркетингът може да предложи нови рентабилни пътища, за да изкарате съобщението си там, разнообразието често е това, което води до най-добри резултати.