Пускане на видеото

За нас ...

Е, не! Не става въпрос за нас, а за вас. Защото ще помагаме да внесем стойност към нуждите на вашия бизнес.

Твърде силно вярваме, че бизнесът е тясно свързан с топлите взаимоотношения. Дори още по силно, Ние вярваме, че нашият просперитет зависи от вашия растеж и успех. Като екип, който е фокусиран върху целта да направи вашето начинание успешно, ние следваме основния принцип – ние слушаме вас и вашите бизнес нужди.

Фактът е, че ние сме поели по пътя да станем една от водещите агенции за уеб дизайн и дигитален маркетинг в България. На наше разположение разполагаме с качестен и квалифициран екип. Всеки отделен човек в нашаша свита играе важна роля за изработването на крайния продукт или предоставянето на желаните резултати и услуги. В съчетание с талата и богатия опит, разполагаме с ресурсите за изграждане на всевъзможни проекти.

С какво се занимаваме?

Ние правим уеб дизайн, кодиране, SEO, реклами с плащане на кликване и други услуги, фокусирани около оптимизиране на вашия уебсайт и цифрово присъствие, за да изстреляте растежа на вашата компания на българският пазар. Независимо дали България е следващата спирка на вашето глобално поглъщане, или е отправната точка, нашата цел е да издигнем вашата марка до върха на успеха.

Защо нас да изберете нас ?

 1. Ние правим всичко за вас
 2. Привлечете повече клиенти от Google
 3. Ще накараме телефонът ви да започне да звъни
 4. Висококачествено обслужване
 5. Изграждаме уебсайтове, които превръщат посетителите в клиенти
 6. Дизайн ориентирън към смартфони – в днешно време смартфона не е лукс а необходимост,едно от основните устройства за сърфиране в интернет.

 

Какво ви предлагаме ?

 1. Безплатна консултация
 2. Перфектен дизайн
 3. Ние сме най-добрият приятел на вашият бюджет
 4. Опитът, който ИСКАШ
 5. Качеството, което ЗАСЛУЖАВАШ
 6. Вашият резултат е гарантиран.

Как постигаме целите за нашите клиенти в SEO?

Първичен аналазин

Преди да започнете SEO дейност или дори проект в ниша, трябва да разберете целия пазар и какво се случва там.

Започнете със SEO стратегиите на ТОП-3 конкуренти: колко харчат и как точно изпълняват стратегията?

Въз основа на това изследване можем да предоставим най-ефективната и професионална SEO стратегия за нашите клиенти за постигане на целите.

1
2

SEO Одит на вашият уебсайт

Често можете да видите офертите за безплатен одит на уебсайтове. 95% от SEO компаниите го предлагат. Е … виждали ли сте някога автосервиз с безплатна поддръжка на автомобил за която и да е марка кола? Това е вярно. SEO одитът не е просто преминаване на някои онлайн тестове, нашият екип проверява уебсайта за повече от 100 SEO параметри, които могат да окажат влияние върху класирането на уебсайтове.

Проучване на ключовите думи

Семантично ядро ​​- пълен списък с ключови думи, техните форми и фрази, които описват дейността, продуктите, услугите и напълно покриват нишата на уебсайта. Просто казано, те са ключовите думи, свързани с вашия бизнес.

Семантичното ядро ​​отчита желанията и интересите на потребителите и съответства на бизнес целите на проекта.

3
4

Изчистване на сайта

Професионалната SEO оптимизация коригира  и технически грешки, увеличавайки скоростта на уебсайта за компютър и мобилни устройства, както и мета тагове и оптимизация на съдържанието.По този начин вашият сайт става най-подходящ за всички насочени ключови думи за търсачките.

Интернет анализ

Услугите за уеб анализи са ефективен инструмент за оценка на качеството на трафика, съдържанието, използваемостта на сайта, анализиране на вашата аудитория и оценка на възвръщаемостта на инвестициите от различни източници на трафик.

За да започнете с настройката на уеб аналитика, трябва да определите целите.

5
6

Оптимизиране на съдържанието

Оптимизацията на съдържанието е първият етап в професионалните SEO услуги. Може да се направи заедно с писането на статията или след това. Препоръчваме ви да оптимизирате SEO съдържанието, преди да го напишете.

Тази стратегия ще ви позволи да избягвате неграмотно използвани ключови думи и да се предпазите от загуба на логика в статията.

Изграждане на връзки

Систематичното публикуване на връзки към уебсайта от други уебсайтове (отнасящи се до домейни) повишава доверието в очите на търсачките.

Опитът ни непрекъснато се актуализира, казва, че висококачествените връзки все още са ключов фактор за класирането.

Ето защо ние никога не спираме да тестваме нови хипотези и да разработваме процеси и отдели, за да предоставим висококачествени връзки.

7
8

Доклади и подобрения

SEO е дългосрочна маркетингова стратегия, която изисква непрекъснато внедряване на актуализации, за да се вземат предвид всички иновации на алгоритмите за търсене.

Всеки месец / тримесечие създаваме контролен списък на подобренията на уебсайта, които ще помогнат за укрепване на позицията му и постигане на цели по-бързо и по-ефективно.