Тази страница Ви информира за нашите политики по отношение на събирането, използването и разкриването на лични данни, когато използвате нашата Услуга.

Каква информация събираме?

Ние събираме информация от вас, когато Вие изпращате онлайн заявки чрез нашия уебсайта, а именно: https://creativemarketingltd.com/.

Когато попълните онлайн формуляр  в нашия сайт, ще бъде поискано да въведете вашето име, имейл адрес или телефонен номер. Можете обаче да посетите нашия сайт напълно анонимно.

За какво използваме вашата информация?

Всяка от информацията, която събираме от вас, може да бъде използвана по един от следните начини:

  • За да подобрим обслужването на клиентите ( вашата информация ни помага да отговаряме по-ефективно на вашите заявки за обслужване и нужди за поддръжка).
  • За подобряване на нашият сайт( ние постояяно се стремим да подобряваме нашият сайт въз основа на данните и информацията от обратната връзка която получаваме от Вас)
  • За подобряване обслужването на клиентите( вашата информация ни помага по-ефективно да отговорим на вашите изисквания за услуги и обслужване)
  • За подобряване на комуникацията: Вашите данни, дали отворено или лични, няма да се продават, търгуват, разменят или да бъдат дадени на друга организация или трети лица по каквито и да било причини, безсъгласието Ви, различни от тези необходими за предоставянето на закупения продукт или услуга поискана от клиента.
  • За изпращане на периодични имейли.
  • Имейл адресът, който предоставяте, може да се използва за изпращане на информация, отговор на запитвания и / или други заявки или въпроси.
  • Анонимна обобщена информация от посетители на нашия сайт като времето на посещението, посетените страници и IP адресът на вашия компютър може да се използва за целите на анализа.

Как да защитим вашата информация?

Ние прилагаме различни мерки за сигурност, за да поддържаме безопасността на вашата лична информация, когато въвеждате, предоставяте или осъществявате достъп до вашата лична информация. Вашата информация може да бъде достъпна само от оторизирани лица със специални права на достъп до нашите системи и са задължени да пазят информацията поверителна.

Промени в декларацията за защита на данните

Ние си запазваме правото да адаптираме тази декларация за защита на данните в случай на промяна в правната ситуация, услугата и обработката на данни.

Затова потребителите се приканват да се информират редовно за съдържанието.